Cum comanzi medicamente din străinătate de la o farmacie online?

EUMED 26.04.2021 21:09:00

Distribuie articolul pe:

De fiecare dată când ne confruntăm cu o problemă medicală, drumul până la farmacie e inevitabil. Ideea de a cumpăra medicamente online nu este foarte răspândită încă în România.

Poate că nu ești obișnuit să faci o comandă de medicamente online, însă, în acest articol dorim să-ți arătăm de ce procurarea de medicamente online, de la o farmacie din străinătate, are foarte multe avantaje.

De ce să îți comanzi medicamentele din străinătate de la o farmacie online?

În primul rând, dacă ești în căutarea unui medicament mai greu de găsit sau a unor remedii medicale de calitate superioară, nu ar fi tocmai surprinzător faptul că soluțiile disponibile pe piața românească nu sunt întocmai ceea ce cauți.

De ce? Principala cauză este exportul paralel.

Această practică întâlnită pe piața pharma din România conduce la o mulțime de lipsuri, așa cum arată un studiu realizat de Observatorul Român de Sănătate în colaborare cu Asociația Dăruiește Viață.

Distribuitorii de medicamente aduc produse în România, care însă nu ajung toate la pacienți. Unele dintre ele pleacă în alte țări, unde sunt vândute mai scump, aceasta fiind o practică legală, reglementată.

În plus, recent, Colegiul Farmaciștilor din România și Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România au anunțat, într-un comunicat de presă, faptul că farmaciile se vor confrunta cu o lipsă de medicamente, din cauza frecventelor probleme financiare între Casa de Asigurări și rețelele de distribuitori.

Așa încât, e posibil ca atunci când ai nevoie de medicamente sau remedii specifice pentru probleme mai puțin întâlnite, dar nu numai, pe piața locală sau națională să-ți fie greu să găsești ceea ce cauți.

Care este cel mai mare avantaj atunci când faci o comandă de medicamente din străinătate?

Farmaciile din străinătate sunt de cele mai multe ori producători cu tradiție, cu decenii de cercetare în spate. Așadar, soluțiile oferite de astfel de producători pentru procurarea de medicamente sunt mai credibile.

În plus, tratamentele sunt cercetate, sunt testate, omologate la nivel european, iar medicamentele sunt de cele mai multe ori net superioare din punctul de vedere al calității.

Spre exemplu, noi, la farmacia EUMED, marcă a brandului Sonnen Apotheke, avem o tradiție de 3 generații de farmaciști. Dedicarea și pasiunea pentru lucrurile făcute cu simț de răspundere fac ca din ce în ce mai multe persoane să capete încredere în farmacia germană chiar și pe plan local, în România.

În plus, suntem o farmacie online, asigurând astfel livrarea medicamentelor către adresa furnizată de tine, fără să mai trebuiască să te deplasezi până la farmacie când ai nevoie de ceva anume.

Cum funcționează livrarea medicamentelor comandate?

În România, comenzile date pe site-ul EUMED ajung la clienți după 4-7 zile lucrătoare din momentul în care se primește e-mail-ul de expediere din farmacie, iar costul livrării este de 10 euro.

În ceea ce privește oferta de preț, farmacia online EUMED asigură atât prețuri rentabile, corecte cât și acces facil și sigur la medicamente de calitate superioară, bazate pe plante și minerale – remedii homeopate.

Așadar, o astfel de farmacie online poate fi o alternativă modernă, mai rapidă, mai sigură și mai confortabilă la farmacia clasică, ce necesită să te deplasezi pentru a-ți putea procura medicamentele. Detalii despre livrare puteți descoperi și în politica de livrare.

De ce să alegi farmacia EUMED.ro?

EUMED.ro este o farmacie autentică germană, cu o istorie bogată și cu o gamă vastă de produse și remedii homeopate. Iar în Germania, medicina homeopată se află printre cele mai apreciate domenii, având un statut aparte.

Conform unui studiu realizat în 2014 de către Central European Journal of Medicine, 60% dintre germani au încercat cel puțin odată remediile naturale pe bază din plante și cred cu tărie în medicina homeopată.

În gama de produse EUMED poți găsi:

 

Toate acestea și multe alte remedii homeopate, cu posibilitatea de a fi comandate direct online. De asemenea, pe site se pot găsi și filtre cu privire la producători, afecțiuni sau orice alte detalii de interes.

Cum găsesc un produs pe site-ul EUMED?

Pentru a găsi produsul dorit, este îndeajuns să se tastezi numele acestuia în căsuța destinată căutării în website.

Dacă nu reușiți să identificați aici produsul, vă rugăm să ne contactați.

Farmacia online EUMED.ro este conectată direct la baza de date a farmaciilor din Germania ABData, iar printr-o simplă căutare veți putea găsi medicamente și remedii homeopatice și antroposofice aprobate pe piața din Germania.

Desigur, în România există o adevărată cultură a rețetei oferite de medicul specialist. Iar acest motiv este invocat de foarte mulți oameni în momentul în care obiectează comanda de medicamente online sau procurarea medicamentelor din străinătate. Însă, la EUMED există o soluție pentru acest lucru.

Cum cumpăr un medicament online pe baza unei rețete?

În cazul în care medicamentul pe care doriți să-l achiziționați necesită o rețetă, acest lucru vă va fi semnalat în timpul procesului de comandă. Atunci veți putea trimite rețeta originală emisă de medicul dumneavoastră.

Expedierea comenzii va fi posibilă numai dacă rețeta:

  • se află în termenul de valabilitate de 3 luni de la data emiterii;
  • acoperă întreaga cantitate de medicamente comandate;
  • este parafată și semnată de către un medic;
  • ajunge prin poștă sau curierat la sediul de relații cu clienții din România: Strada Iancu Brezeanu numărul 2, Timișoara, Timiș, cod postal 300353.

M-am răzgândit în legătură cu plasarea comenzii! Pot să modific, chiar dacă am primit confirmarea?

Da, dacă nu au trecut încă 24 de ore de la momentul în care ați plasat comanda, atunci se poate modifica comanda.

Pentru a face acest lucru, trimiteți un email de informare cu detaliile comenzii și ce ați dori să modificați la una din adresele: office@eumed.ro. Pentru alte detalii puteți consulta și secțiunea de termeni și condiții de pe site.

Cum plătesc pentru o comandă de medicamente online?

Sunt disponibile 4 modalități de plată:

  1. 1. Ramburs (pentru care se percepe o taxă suplimentară de 2 euro pentru clienții din România)
  2. 2. PayPal
  3. 3. Plata cu Cardul
  4. 4. Virament Bancar
  5.  
Pentru mai multe detalii puteți consulta și secțiunile de plată și costuri de transport. Iar pentru orice alte detalii, putem fi contactați oricând. Colegii noștri vă stau la dispoziție cu orice informație pe adresa de email: office@eumed.ro.

 

Citește și:

Îngrijirea bebelușilor – remedii pentru iritații, piele uscată și colici

Tusea la adulți și copii - tipuri și tratament

 

Distribuie articolul pe:

Categoriile de produse menționate în acest articol

lefax

Gamă variată de medicamente

Vit C 1000

Vitamine și minerale

osanit

Produse pentru familie și copii

Hauschka

Cosmetice naturale

protefix

Produse de wellness

Ohropax

Produse de îngrijire