Produse naturale recomandate pentru dietă și slăbit

Distribuie articolul pe:

Dietele au fost dintotdeauna o prioritate pentru oamenii care vor să adopte un stil de viață sănătos.  În prezent, avem o multitudine de opțiuni, de tehnologii și remedii pentru a ne transforma stilul de viață și pentru a obține corpul dorit. 

Astfel, nutriția este o industrie care se transformă în prezent, folosind cea mai recentă tehnologie, cele mai noi trenduri, pentru a putea face față provocărilor din secolul XXI. Tehnologia poate ajuta medicina și organizațiile din domeniul sănătății să răspundă cererii în creștere a pacienților pentru diete și programe de slăbit personalizate. 

Forbes relatează într-un articol faptul că tehnologia este o reală resursă pentru medici, în a-i ajuta pe aceștia să lucreze eficient pentru a oferi o îngrijire mai bună pacienților. În toată această avalanșă de informații apare recurent o problemă. 

Care este principala problemă cu dietele și programele de slăbit?

Deși există foarte multe surse din care te poți informa pentru a-ți realiza o dietă personalizată, care îți promit că vei slăbi considerabil într-o scurtă perioadă de timp, trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte importante.

Nu toate aceste programe vor funcționa și nu toate dietele sunt sănătoase. 

Atingerea și menținerea unei greutăți sănătoase depind în mare măsură de alimentele pe care le consumăm și de produsele pe care le folosim în lupta cu kilogramele în plus.

Chiar dacă rețelele de socializare, revistele de lifestyle și fashion și materialele de promovare ale clinicilor de nutriție abundă în anunțuri cu produse care promit să ajute, trebuie să vedem care din acestea sunt cu adevărat folositoare pentru noi.

Ce recomandă specialiștii pentru slăbitul sănătos?

În timp ce medicina tradițională recomandă o mulțime de produse farmaceutice pentru lupta împotriva kilogramelor, există o soluție mult mai sigură și mai naturală pe care o putem urma.  Doctorii germani recomandă diete bazate pe soluții naturale de detoxifiere a organismului uman, produse naturale pentru sănătate, care să curețe organismul de toxine și să determine în același timp o pierdere ponderală a greutății, într-un timp relativ scurt.

Iar eforturile medicilor de a promova produse și remedii naturale, homeopatice, este răsplătit. Institutul Federal German pentru Medicamente și Dispozitive Medicale a acordat deja licență pentru  producerea și comercializarea primelor soluții naturale de slăbit în Uniunea Europeană. 

“Cererea pentru soluții naturale, bazate pe plante, care au rezultate confirmate de specialiști este în continuă creștere. Iar schimbarea către produse BIO este în strânsă legătură și cu schimbările sociale” declară Nicole Sibbing, director al unui producător celebru în domeniu.   

Mulți oameni apelează la produse și remedii naturiste, care să le ofere un stil de viață sănătos, echilibrat și recomandat de medici. 

De aceea, medicina homeopată ocupă un loc important în viața persoanelor care se confruntă cu obezitate sau cu diferite afecțiuni. Asta deoarece aceste remedii au ajutat la tratarea multor probleme medicale pe parcursul anilor în care au fost cercetate.

De ce sunt benefice produsele homeopate în lupta cu kilogramele în plus?

Produsele homeopate au la bază un principiu extrem de apreciat de către pacienți. Medicina homeopată adresează problemele omului, nu boala în sine. Prin urmare, această metodă de tratament stimulează tendința naturală de vindecare a organismului. 

În dietele pe bază de produse homeopate se folosesc medicamente preparate din substanțe de origine minerală, vegetală și animală, preparate prin procese specifice în laboratoare farmaceutice specializate. 

Aceste remedii homeopate sunt lipsite de chimicale, nu au reacții adverse severe și nu oferă dependență. Iar efectul terapeutic este unul complex, care se exercită asupra întregului organism, îmbunătățind, pe lângă starea fizică, sănătatea mentală și emoțională.

În plus, homeopatia evidențiază importanța prevenției, nu doar a tratării. 

Conform cercetărilor BMC (BioMedCentral), homeopatia are efecte importante în prevenție. 

S-a realizat și un studiu în această direcție. Studiul a avut loc la Centrul pentru Sprijin Social al Maternității (São Paulo, Brazilia). Participanții erau femei însărcinate care erau înscrise la centru. Pentru grupul homeopat, au fost preselectate 9 medicamente, iar pentru celălalt grup s-au folosit tratamente tradiționale. În plus, li s-a prescris ambelor grupuri o dietă personalizată. 

Modificarea greutății în timpul sarcinii a fost definită ca fiind diferența dintre indicele de masă corporală (IMC) la evaluarea inițială și cel înregistrat la evaluarea finală, ajustat pentru 40 săptămâni de gestație.

Variația medie între IMC inițial și IMC în săptămâna 40 de gestație a fost de +4,95 kg / m2 în grupul de control și +5,05 kg / m2 în grupul de homeopatie.

Deși diferența nu a fost una concludentă, cu toate acestea, dovezile observate la nou-născuți sugerează că homeopatia a avut un efect modulant asupra vitalității nou-născuților, ceea ce justifică studiile suplimentare destinate investigării efectelor homeopatiei în cadrul programelor de slăbit și dietelor naturale.

Cum te ajută Eumed.ro în procesul de slăbire?

Pentru a te ajuta în acest drum complex, noi ți-am pregătit două produse care au efect în cazul multor persoane care au avut ambiție în lupta contra kilogramelor. 

Desigur, informațiile necesare despre aceste produse le primești de la noi, însă decizia de a face o schimbare în viața ta pornește de la modul în care gândești tu. 

Noi te putem susține doar cu două recomandări de produse naturale ce te pot ajuta să slăbești sănătos. 

  • ALMASED Pulbere fără lactoză 

Datorită ingredientelor naturale de înaltă calitate a prafului Almased, acesta descompune doar grăsimile, iar mușchii sunt pe deplin conservați. Produsul conține 55% proteine, acestea ajutând la menținerea masei musculare. Almased reduce semnificativ nivelul insulinei, ceea ce favorizează arderea optimă a grăsimilor. Praful nu conține lactoză. Îl poți comanda de aici.

  • MULTAN figur-former pe bază de CLA si L-Carnitina pulbere 450 g

Supliment alimentar realizat dintr-o pulbere bogată în proteine, cu vitamine și minerale, L-carnitină și acid linoleic conjugat (CLA) și fibre cu un conținut scăzut de calorii, MULTAN este un produs fără gluten, ce ajută la menținerea unui stil de viață sănătos și a unei diete echilibrate. Conține 6,5% lactoză. Produsul poate fi comandat de aici.

Distribuie articolul pe:

Produse menționate în acest articol

Pulbere ALMASED

Pulbere ALMASED

Pulbere MULTAN

Pulbere MULTAN